Siste nytt:
OPPSKRIFT: Vårens første grønnsaker. Nå er den lyse tiden her, og med den nye deilige grønnsaker. Gled deg selv og dine gjester med de friskeste og mest delikate tegnene på vår!
MATINFORMASJONS- FORSKRIFTEN: Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjons-forskriften. Her er en kort beskrivelse av regelverk og hva som må gjøres for å tilfredsstille nye merkekrav.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.
Våre tilbud finner du under kampanjer og på web-shop
Willys Engros AS vil innen sommeren 2010 bli Miljøfyrtårnsertifisert.

Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

 

Det er noe eget med våren
I dette nummeret av SG Gourmet møter vi ivrige grønnsaksentusiaster hos opplysnings-kontoret for frukt og grønt, og vi tar også turen til Elstøen Gartneri for en grøntprat med salatdyrker Gjermund Kristoffersen.

For oss som jobber med mat er det noe helt spesielt med våren. Årets første norske grønnsaker, primørene, kommer, og det er like inspirerende hvert år å nyte de milde smakene og den sprø og friske konsistensen.

Den mørke og kalde årstiden er definitivt over når vårens første reddiker, neper, sukkererter, vårløk og nypoteter melder seg. 

Les mer