Finn oppskrift

Siste nytt:
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.
Våre tilbud finner du under kampanjer og på web-shop
Willys Engros AS vil innen sommeren 2010 bli Miljøfyrtårnsertifisert.

 

Willys egne ferdigretter

FERDIGMATKONSEPT FOR SERVICEGROSSISTENE AS

Tanken bak konseptet er å tilby en serie produkter som er ¾ ferdig til servering. Vi lager lapskaus, biff stroganoff, lasagne og pytt i panne pr i dag, slik at når kjøkkenet eller kantinen som har kokt/stekt opp maten så fremstår den som nylaget og ikke oppvarmet!
I tillegg så lager vi ferdigstekte karbonader, kjøttkaker, medisterkaker, lunchkaker og stekt løk som er håndstekte i stekepanne.
Vi har også mulighet til å kunne utvikle lokale varianter eller spesialiteter som er særegent for de forskjellige distriktene i samarbeid med kundene!
 
Les mer


Vi nærmer oss


Vi nærmer oss våren og en ny sesong tegner seg for oss matglade, men før vårgrønnsakene melder sin ankomst er det Påske og ferietid for mange. Noe vi håper betyr travle hoteller, gjestestuer og kiosker i fjellet, og fulle kafeer og restauranter i byer og tettsteder i lavlandet. Vi vet at våre grossister er klare til å bidra slik at vi sikrer at dere får en mer smidig hverdag. I denne utgaven av SGourmet får du tips om tilberedelse av tradisjonsråvaren lam, både den klassiske lammesteken og noen forhåpentligvis nye varianter.

Du kan også lese om bransjens største mønstring, SMAK 2014 som gikk av stabelen i starten av februar. Norges største fagmesse for deg som jobber innen storhusholdning ble etter vår erfaring mer besøkt enn noensinne. Vi syntes det var ekstra hyggelig å hilse på mange av våre kunder, og takker for alle flotte tilbakemeldinger vi fikk.

Bransjen er i endring, det skjer spennende ting hos oss og flere store aktører. På SMAK ble det for eks. veldig tydelig for mange av våre kunder at vi satser på å være en fullverdig frukt grønt leverandør i hele landet. 


Vi i Servicegrossistene ønsker dere
en innbringene vår. 


Les mer


SERVICEGROSSISTENE AS

Alt du trenger
- til avtalt tid og gode betingelser!


Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet. Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentligsektor, horecamarkedet, offshore, og servicehandel. Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer
 


Nyttige linker:

Opplysningskontorene i landbruket
           
Opplysningskontoret for frukt og grønt

Opplysningskontoret for meieriprodukter

Opplysningskontoret for brød og korn

Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Eksportutvalget for fisk

Norsk Kaffe Informasjon

Fairtrade