Siste nytt:
OPPSKRIFT: Reinkjøtt har posisjonert seg i det norske markedet som både eksotisk og trendy. Rein er en liten, eksklusiv produksjon og et knapphetsgode.Test ut denne deilige suppen til Svein Jæger Hansen.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Vårens første grønnsaker. Nå er den lyse tiden her, og med den nye deilige grønnsaker. Gled deg selv og dine gjester med de friskeste og mest delikate tegnene på vår!
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

 

Smakfull høst

Den norske høsten er en farge-, duft- og smaksrik årstid, og en travel tid for oss som jobber med mat og råvarer. Innhøstingen av frukt og grønnsaker er i gang for fullt, og det bugner av friske deilige råvarer.

Høsten er den årstiden vi virkelig kan smake det beste av det beste fra vårt eget land. Høsten er også årstiden den norske gane igjen får teften av viltkjøtt fra norske skoger, fjell og vidder.

I årets 5. utgave av SG Gourmet har vi fokus på viltkjøtt, og vi møter kokkene Daniél Rougé Madsen, kjent fra TVprogrammet "Helt vilt" og Svein Jæger Hansen fra Scandic Meyergården Hotell. 

Les mer