Siste nytt:
OPPSKRIFT: Vårens første grønnsaker. Nå er den lyse tiden her, og med den nye deilige grønnsaker. Gled deg selv og dine gjester med de friskeste og mest delikate tegnene på vår!
MATINFORMASJONS- FORSKRIFTEN: Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjons-forskriften. Her er en kort beskrivelse av regelverk og hva som må gjøres for å tilfredsstille nye merkekrav.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.
Våre tilbud finner du under kampanjer og på web-shop
Willys Engros AS vil innen sommeren 2010 bli Miljøfyrtårnsertifisert.

Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

 

Sommer og matglede

Etter en forholdsvis kald og lang vår er det igjen godt å kjenne duften av grill i nabolaget og lytte til fornøyde mennesker som ønsker sommeren virkelig velkommen. 

Mange er snart i feriemodus eller har alt tatt ferie, men det er nå vi i vår bransje må brette opp ermene og stå på! Mange av oss går inn i en meget hektisk sommersesong.

I denne utgaven av SG Gourmet hilser vi på norgesmester i grilling Jan Ivar Nykvist, som kom med gode tips og lekre oppskrifter. Vi møter i tillegg hotelldirektøren på det nye Myrkdalen Hotel på Voss. I Voss holder også vår grossist Encon til, og vi tar en prat med den karismatiske markedssjefen Reinhardt Kulen.

Les mer