Siste nytt:
Naturens rikdom er tema i årets femte utgave av magasinet SGourmet. Her får du tips til bruk av høstens epler og bær, mange kommer fra vakre Hardanger. Vi setter fokus på noen av de flotte lokale råvarene som vår fantastiske natur deler med oss.
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.
Våre tilbud finner du under kampanjer og på web-shop
Willys Engros AS vil innen sommeren 2010 bli Miljøfyrtårnsertifisert.

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentligsektor, horecamarkedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

Matinformasjonsforskriften

Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjonsforskriften. Her er noen fakta om regelverket før og nå:

- De generelle bestemmelsene om merking og næringsdeklarasjon er nå samlet i forordning (EU) nr. 1169/2011 om matinformasjon til forbrukerne (matinformasjonsforordningen), som ble vedtatt i EU november 2011

Les mer

Willys egne ferdigretter

FERDIGMATKONSEPT FOR SERVICEGROSSISTENE AS

Tanken bak konseptet er å tilby en serie produkter som er ¾ ferdig til servering. Vi lager lapskaus, biff stroganoff, lasagne og pytt i panne pr i dag, slik at når kjøkkenet eller kantinen som har kokt/stekt opp maten så fremstår den som nylaget og ikke oppvarmet!
I tillegg så lager vi ferdigstekte karbonader, kjøttkaker, medisterkaker, lunchkaker og stekt løk som er håndstekte i stekepanne.
Vi har også mulighet til å kunne utvikle lokale varianter eller spesialiteter som er særegent for de forskjellige distriktene i samarbeid med kundene!
 
Les mer