Finn oppskrift

Siste nytt:
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet. Du kan også lese mer om vår partner bak i SGourmet nr 4.
Sommens kampanje fra Servicegrossistene er i gang. Kampanjen varer fra juli ut august. Bestill produktene på servicegrossistene.no eller kontakt din lokale grossist. Les sommerens utgave av SGourmet magasinet, her finner du også kampanjen.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
Våre tilbud finner du under kampanjer og på web-shop
Willys Engros AS vil innen sommeren 2010 bli Miljøfyrtårnsertifisert.

 

Willys egne ferdigretter

FERDIGMATKONSEPT FOR SERVICEGROSSISTENE AS

Tanken bak konseptet er å tilby en serie produkter som er ¾ ferdig til servering. Vi lager lapskaus, biff stroganoff, lasagne og pytt i panne pr i dag, slik at når kjøkkenet eller kantinen som har kokt/stekt opp maten så fremstår den som nylaget og ikke oppvarmet!
I tillegg så lager vi ferdigstekte karbonader, kjøttkaker, medisterkaker, lunchkaker og stekt løk som er håndstekte i stekepanne.
Vi har også mulighet til å kunne utvikle lokale varianter eller spesialiteter som er særegent for de forskjellige distriktene i samarbeid med kundene!
 
Les mer


Sommeren er kommet tidligere i år enn på lenge, dagene er lange, og vi nyter maten oftere under åpen himmel. Både i selskap med kollegaene i lunsjen og i mer sosial anledninger ved grillen eller på en av de mange uteserveringene. Norske serveringssteder langs kysten og i fjellheimen har travle dager med innrykk av norske og utenlandske turister. Dette er tiden hvor hvert enkelt sted får mulighet til å dele og vise frem det unike og spesielle. Gi kundene norske smaksopplevelser og råvarer de ikke får noe annet sted. På sidene 12 til 15 gir vi dere noen gode tips til servering og litt inspirasjon til hvordan grille de fantastiske råvarene havet gir oss.

Les om vår grossist i NærEngros Trondheim som utvider sin virksomhet og bygger ut. Dette er et ledd i satsningen for å kunne tilby kundene våre ennå bedre og mer effektive tjenester, bedre vareutvalg, og dermed bidra til å øke deres inntjening over tid.

Vi ønsker dere en solfylt og innbringende sommer.


Les mer


SERVICEGROSSISTENE AS

Alt du trenger
- til avtalt tid og gode betingelser!


Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet. Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentligsektor, horecamarkedet, offshore, og servicehandel. Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer
 


Nyttige linker:

Opplysningskontorene i landbruket
           
Opplysningskontoret for frukt og grønt

Opplysningskontoret for meieriprodukter

Opplysningskontoret for brød og korn

Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Eksportutvalget for fisk

Norsk Kaffe Informasjon

Fairtrade